SuperFish Tatar z łososia wędzonego w dymie olchowo-bukowym 150 g
SuperFish Tatar z łososia wędzonego w dymie olchowo-bukowym 150 g
SuperFish Tatar z łososia wędzonego w dymie olchowo-bukowym 150 g
Obowiązuje 29. 12. 2022 - 31. 12. 2022
Do wymieszania zrębków buku & olchy, będących podstawą dymu wędzarniczego dla Tatara, zainspirowała nas technika wykorzystywana przy łączeniu szczepów win - fr. coupage. Dzięki temu uzyskuje się wyjątkowe smaki, kolor i fakturę.
W naturalnym procesie nabierania barwy i smaku buk i olcha łączą się, otulając swoim unikalnym dymem łososie, które przygotowujemy w naszych lokalnych wędzarniach na Pomorzu.
Decydując się na dwa rodzaje zrębków podkreślamy również wyjątkowy charakter Tatara, który dodatkowo zyska na swojej wyjątkowości, gdy dodamy do niego ulubione składniki, czyniąc z każdego rodzaju pieczywa wykwintną przekąskę.