Przykłady promocyjnych cen z przeszłości
1. Formy: strudel, torebki, wiatraczki, ślimaczki, roladki itd. 2. Ciasto francuskie idealnie nadaje się do nadziewania szynką, serami, owocami, grzybami, itp. 3. Gęste nadzienie - gwarancją dobrego wypieku! 4. Brzegi ciasta francuskiego pozostawiamy do sklejenia - tak, by nadzienie nie wypłynęło. 5. Dla zapewnienia złocistego koloru, ciasto francuskie smarujemy żółtkiem, białkiem lub mlekiem. 6. Jeżeli jako farszu użyjemy gotowego nadzienia (smażonego, duszonego, gotowanego), skraca się czas pieczenia. 7. Poprzez nakłucie widelcem ciasto będzie bardziej puszyste.
4,99zł
294 g
5,99zł
375 g
4,29zł
Dla tych, co kochają smak! Extra kruche Do pracy Na imprezę Do filmu Do szkoły Nad morze W góry Na biwak Gdziekolwiek chcesz
3,99zł
opak. 240 g
3,49zł
Do wyboru:
6,66zł
2 opak., 275-375 g, 2 rodzaje
8,99zł
500g
6,49zł