Przykłady promocyjnych cen z przeszłości
Piwo Namysłów Pils to klasyka gatunku. Złociste, klarowne, tradycyjne, pełne piwo o wysokim chmielowym aromacie i idealnie zbalansowanej goryczce. Smakuje przy każdej okazji. Początkowo wyczuwalne zielone nuty chmielu, stopniowo ustępują miejsca słodkim aromatom słodowym, by na koniec ustąpić miejsca wyraźnej, ale szlachetnej goryczce chmielowej. Piwo rześkie, z półwytrawnym finiszem. Na oryginalny, wyjątkowy smak Pilsa ogromny wpływ ma tradycyjny sposób warzenia, niespieszne fermentowanie w otwartej kadzi. Namysłów Pils powstaje dzięki zastosowaniu drożdży dolnej fermentacji, co wymaga długiej fermentacji i leżakowania w niskich temperaturach. Musujący bukiet chmielowy to znak rozpoznawczy Pilsa. Idealny na rozpoczęcie piwnej degustacji z uwagi na jego sesyjny, bardzo orzeźwiający charakter.
2,99zł
Piwo Namysłów Pils to klasyka gatunku. Złociste, klarowne, tradycyjne, pełne piwo o wysokim chmielowym aromacie i idealnie zbalansowanej goryczce. Smakuje przy każdej okazji. Początkowo wyczuwalne zielone nuty chmielu, stopniowo ustępują miejsca słodkim aromatom słodowym, by na koniec ustąpić miejsca wyraźnej, ale szlachetnej goryczce chmielowej. Piwo rześkie, z półwytrawnym finiszem. Na oryginalny, wyjątkowy smak Pilsa ogromny wpływ ma tradycyjny sposób warzenia, niespieszne fermentowanie w otwartej kadzi. Namysłów Pils powstaje dzięki zastosowaniu drożdży dolnej fermentacji, co wymaga długiej fermentacji i leżakowania w niskich temperaturach. Musujący bukiet chmielowy to znak rozpoznawczy Pilsa. Idealny na rozpoczęcie piwnej degustacji z uwagi na jego sesyjny, bardzo orzeźwiający charakter.
11,96zł
Żywca warzymy od zawsze tylko w jednym miejscu na świecie - w Arcyksiążęcym Browarze w Żywcu założonym w 1856 r. W sprawach piwa jesteśmy bezkompromisowi, dlatego Żywiec powstaje wyłącznie z trzech składników: słodu jęczmiennego, chmielu i krystalicznie czystej, górskiej wody. Żywiec. Zawsze tylko z Żywca.
2,49zł
Żywca warzymy od zawsze tylko w jednym miejscu na świecie - w Arcyksiążęcym Browarze w Żywcu założonym w 1856 r. W sprawach piwa jesteśmy bezkompromisowi, dlatego Żywiec powstaje wyłącznie z trzech składników: słodu jęczmiennego, chmielu i krystalicznie czystej, górskiej wody. Żywiec. Zawsze tylko z Żywca.
9,99zł
Żywca warzymy od zawsze tylko w jednym miejscu na świecie - w Arcyksiążęcym Browarze w Żywcu założonym w 1856 r. W sprawach piwa jesteśmy bezkompromisowi, dlatego Żywiec powstaje wyłącznie z trzech składników: słodu jęczmiennego, chmielu i krystalicznie czystej, górskiej wody. Żywiec. Zawsze tylko z Żywca.
2,99zł
Wyjątkowość receptury Heinekena opiera się na użyciu starannie dobranych składników: słodu jęczmiennego, wody, chmielu i unikalnych drożdży A-Yeast. Tak powstaje najwyższej jakości pełnosłodowy lager Heinekena.
4,19zł
Tyskie to ulubione piwo Polaków i Nasze Najlepsze. Oprócz słodu, chmielu i wody, najważniejszy składnik Tyskiego stanowią od zawsze piwowarzy. Pokolenia browarników z Tyskich Browarów Książęcych dbają o najlepszy smak Złota z Tych już nieprzerwanie od 400-tu lat. Jako wzorcowy polski lager Tyskie ma zawsze pianę na dwa palce, złocistą barwę i idealnie wyważony smak między słodyczą a goryczą.
2,59zł
Piwo Namysłów Pils to klasyka gatunku. Złociste, klarowne, tradycyjne, pełne piwo o wysokim chmielowym aromacie i idealnie zbalansowanej goryczce. Smakuje przy każdej okazji. Początkowo wyczuwalne zielone nuty chmielu, stopniowo ustępują miejsca słodkim aromatom słodowym, by na koniec ustąpić miejsca wyraźnej, ale szlachetnej goryczce chmielowej. Piwo rześkie, z półwytrawnym finiszem. Na oryginalny, wyjątkowy smak Pilsa ogromny wpływ ma tradycyjny sposób warzenia, niespieszne fermentowanie w otwartej kadzi. Namysłów Pils powstaje dzięki zastosowaniu drożdży dolnej fermentacji, co wymaga długiej fermentacji i leżakowania w niskich temperaturach. Musujący bukiet chmielowy to znak rozpoznawczy Pilsa. Idealny na rozpoczęcie piwnej degustacji z uwagi na jego sesyjny, bardzo orzeźwiający charakter.
11,96zł
Żywca warzymy od zawsze tylko w jednym miejscu na świecie - w Arcyksiążęcym Browarze w Żywcu założonym w 1856 r. W sprawach piwa jesteśmy bezkompromisowi, dlatego Żywiec powstaje wyłącznie z trzech składników: słodu jęczmiennego, chmielu i krystalicznie czystej, górskiej wody. Żywiec. Zawsze tylko z Żywca.
2,29zł
Promocja przy zakupie dwóch sztuk. Piwo typu American Pale Ale. Chmielone na zimno 5 odmianami chmielu: Chinook, Citra, Yellow Sub, Centennial oraz Amarillo. Aromatyczne i orzeźwiające. Żywiecka Szkoła Piwowarska Receptura piwa APA jest dziełem mistrzów żywieckiej szkoły piwowarskiej, którzy od pokoleń pracują w warzelniach arcyksiążęcych w Żywcu i Cieszynie.
4,50zł