Przykłady promocyjnych cen z przeszłości
139,00zł
Tajemnica nowej pizzy Feliciana Dr. Oetkera tkwi w cienkim i chrupiącym cieście z lekko grubszymi brzegami oraz pysznych składnikach i przyprawach. To idealna pizza, by poczuć smaki Italii. Ser - 100% ser mozzarella; używamy sera bez barwników Oliwa - z pierwszego tłoczenia; jest nośnikiem smaku, wydobywa i podkreśla aromat pomidorów i ziół Zakwas pszenny - to naturalny składnik nadający ciastu charakterystyczny smak i konsystencję Przyprawy - zostały poddane suszeniu by zachowały swój wyjątkowy smak i zapach Pomidory - do sosu użyliśmy koncentratu pomidorowego, którego 100 g powstało z 600 g pomidorów
5,99zł
15,99zł
Tajemnica nowej pizzy Feliciana Dr. Oetkera tkwi w cienkim i chrupiącym cieście z lekko grubszymi brzegami oraz pysznych składnikach i przyprawach. To idealna pizza, by poczuć smaki Italii. Ser - 100 % ser mozzarella; używamy sera bez barwników Oliwa - z pierwszego tłoczenia; jest nośnikiem smaku, wydobywa i podkreśla aromat pomidorów i ziół Zakwas pszenny - to naturalny składnik nadający ciastu charakterystyczny smak i konsystencję Przyprawy - zostały poddane suszeniu by zachowały swój wyjątkowy smak i zapach Pomidory - do sosu użyliśmy koncentratu pomidorowego, którego 100 g powstało z 600 g pomidorów
8,99zł
Pizza Guseppe to prawdziwa innowacja na rynku pizz mrożonych na grubszym cieście! Oryginalne, delikatnie puszyste i chrupiące ciasto to właśnie tajemnica niepowtarzalnego smaku pizzy Guseppe. Dodatkowo pyszne i lubiane składniki, aromatyczne zioła - ułożone aż po brzegi. Idealna pizza dla Ciebie, Rodziny i przyjaciół!
6,99zł
Tajemnica nowej pizzy Feliciana Dr. Oetkera tkwi w cienkim i chrupiącym cieście z lekko grubszymi brzegami oraz pysznych składnikach i przyprawach. To idealna pizza, by poczuć smaki Italii. Sery - używamy serów bez barwników Zakwas pszenny - to naturalny składnik nadający ciastu charakterystyczny smak i konsystencję Salami - 100 g naszego salami zostało wyprodukowane ze śr. 140 g mięsa wieprzowego Szynka - delikatna, z niską zawartością tłuszczu Pieczarki - używamy młodych pieczarek, dostarczanych tuż po zbiorach Przyprawy - zostały poddane suszeniu, by zachowały swój wyjątkowy smak i zapach Pomidory - do sosu użyliśmy koncentratu pomidorowego, którego 100 g powstało z 600 g pomidorów
7,99zł
1. Formy: strudel, torebki, wiatraczki, ślimaczki, roladki itd. 2. Ciasto francuskie idealnie nadaje się do nadziewania szynką, serami, owocami, grzybami, itp. 3. Gęste nadzienie - gwarancją dobrego wypieku! 4. Brzegi ciasta francuskiego pozostawiamy do sklejenia - tak, by nadzienie nie wypłynęło. 5. Dla zapewnienia złocistego koloru, ciasto francuskie smarujemy żółtkiem, białkiem lub mlekiem. 6. Jeżeli jako farszu użyjemy gotowego nadzienia (smażonego, duszonego, gotowanego), skraca się czas pieczenia. 7. Poprzez nakłucie widelcem ciasto będzie bardziej puszyste.
3,99zł
54,90zł
bez widocznych szwów – idealne pod ubranie podkreślające figurę; przepuszczają powietrze dzięki zawartości włókien SUPPLEX®; elastyczna, zachowująca kształt tkanina z miękkimi, nieuciskającymi brzegami; 63% poliamid (37% SUPPLEX®), 31% polipropylen, 6% elastan (LYCRA®); rozmiary: S-L, 3 wzory
14,99zł