Piwo Galuoise - lekkie i orzeźwiające piwo o wyraźnym zapachu chmielu i słodu oraz świeżym bukiecie nut owocowych. W tle wyczuwalne figi, orzechy i brzoskwinie oraz nuta lukrecji. Rześki charakter piwa podkreślają zapachy świeżo ściętej trawy, zielonych jabłek oraz zbożowego ziarna. Najlepiej smakuje w temperaturze 7°C podane w towarzystwie wołowiny w piwie po flamandzku lub zestawu dojrzewających, żółtych serów.
Piwo Leute Bokbier - ciemne i mocne piwo o bardzo bogatym bukiecie złożonym z nut karmelowych i czekoladowych z akordami kakao, orzechów i marcepana. Wyczuwalny wyraźny finisz goryczkowy przywodzący na myśl gorzką czekoladę z odrobiną alkoholu. Piana gęsta i trwała .Barwa ciemnobrązowa z wiśniowymi refleksami. Piwo doskonałe do owoców w czekoladzie, piernika i połączeń drobiu lub wieprzowiny z owocami. Temperatura serwowania 8-10°C.