fatalna obsługa w Bricomarche w Wejherowie

fatalna obsługa w Bricomarche w Wejherowie (utworzono 4.8.2011) autor: mirek

Witam. Beznadziejna obsługa i brak szacunku do klienta sprawia, że nie warto tu kupować. Kupując 01 08 2011 4,5 paczki plytek (0,5 paczki rozpakowane) nie można zwrócić 04 08 2011 owej połowy paczki bo jest rozpakowana. Mimo że taką dostałem. Przy ladach wywieszono ulotki - w ciągu trzech dni można zwrócić towar, ale tego też nie chonorują. Dotego brak jakiegokolwiek kontaktu z przełożonymi by możnabyło złożyć zarzalenie. Pracownik działu budowlanego twierdzacy że jest kierownikiem nie ma pojęcia o prawie i swoich obowiązkach. Traktuje klienta jak śmiecia i ma czelnoć twierdzić że 03 08 2011 mineły owe 3 dni od zakupu i nie mam tu czego szukać. Odradzam sklep w wejherowie. Osoby tam zatrudnione są niekompetentne i chamske jeśli ktoś ceni miłą obsługę polecam castorame i nomi nadrabiamy kilometrów ale zostaniemy obsłużeni z szacunkiem.

RE:fatalna obsługa w Bricomarche w Wejherowie (utworzono 16. 8. 2011) autor: Regina

To wszystko tzw. "Święta prawda".Mnie też potraktowano w ten sposób. Spóźniłam się o 1 dzień i nie przyjęto 1 paczki glazury wziętej na próbę (niestety nie pasowała i chciałam zwrócić). Jeden dzień decyduje o tym, jak traktuje się klienta. Po prostu mają nas głęboko w nosie. Dla porównania w Castoramie możesz zwrócić towar kiedy chcesz. Widać zależy im na dobrej opinii, a kierownictwo Brico cieszy się, kiedy wciśnie klientowi byle co i zwroty u nich to wielka łaska. Dodam, że kilka dni wcześniej zrobiłam u nich zakupy za kilkaset zł (też glazura, inna), ale o zwrocie 1 paczki z uwagi na spóźnienie się o 1 dzień - nie było mowy. Nie polecam tego sklepu.

RE:fatalna obsługa w Bricomarche w Wejherowie (utworzono 30. 9. 2011) autor: Hydra

Przypadkiem przeczytałam skargi na bricomarche w Wejherowie. Też jestem klientem tego sklepu i osobiście zawsze trafiam na bardzo miłą obsługę. Cieszę się, że jest ten sklep ponieważ nie muszę jeżdźić do Castoramy 15 kilometrów. Jeżeli mam być szczera to znam się troszkę na prawie i wiem, że nie ma żadnego przepisu pranego dotyczącego przyjmowania zwrotów towaru.To moje skromne zdanie jeżeli chodzi o ten post.

RE:fatalna obsługa w Bricomarche w Wejherowie (utworzono 7. 3. 2012) autor: B.N

ROBIE REMONTY I Z TAKĄ IGNORANCJĄ PRZEZ PERSONEL I KIEROWNICTWO NIE MIAŁEM W ŻADNYM SKLEPIE JAK W "Bricomarche" w WEJHEROWIE, KTOŚ CHYBA POWINIEN KIOST RUCHU PROWADZIĆ A NIE PLACÓWKE O TYM HARAKTERZE, NIE MAJA TRANSPORTU ! SZOK, MIAŁEM ZAMIAR KUPOWAĆ WIEKSZĄ ILOŚC PANELI, GLAZURY I INNYCH PRODUKTÓW BUDOWLANYCH TO POWIEDZIANO MI ZE MAM PRZYJŚĆ ZA MIESIĄC BO BRACOWNIK JEST NA URLOPIE ! SZOK ! KIEROWNICTWO NIE LICZY SIĘ ŻE PLACÓWKA PRZYNIESIE STRATE SIECI Z BRAKU KIEROWCY, TOTALNA OLEWKA ! NASZCZĘŚCIE SA INNE SKLEPY KTÓRE Z TRANPORTEM I MIŁĄ OBSŁUGĄ NIE MAJĄ PROBLEMU.

Reklama
Wiadomości handlowe

ReklamaAkcja promocyjna "Kurczę Ceny" w Polomarkecie !!

ReklamaKonkursy !!

Reklama Chcesz kupić aparat ? Sprawdz ceny w sklepach internetowych!

Reklama Szukasz telefonu komórkowego? Porównaj oferty sklepów!

Reklama Notebooki w atrakcyjnej cenie! Zobacz!

Reklama
Gorące oferty 0 zł
  • Biedronka
  • Media Markt
  • Rossmann
  • Tesco
  • Real
  • Auchan
  • Carrefour
  • Intermarche
  • Makro
  • Netto