zakup morszczuka
zakup morszczuka (utworzono 18.7.2011) autor: ewa
dnia 18lipca w południe dokonałam zakupu luzem morszczuka. Ryba zapakowana przez ekspedientkę w torebce foliowej niczym się nie wyróżniała ale po przyjściu do domu i zanurzeniu wyczułam brzydki zapach.na patelni ryba nie wyglądała na świeżą ,była "rozlazła" i nie dała się usmażyć.Pieniądze odzyskałam gdy postraszyłam San-Epidem ale nie w tym rzecz.Cyba nieuczciwa ekspedientka nie zdawała sobie sprawy czym spożycie takiej ryby może grozić.więcej w waszych sklepach kupować nie będę. T-o skandal.
RE:zakup morszczuka (utworzono 8. 8. 2011) autor: hgjhg
Chyba nie ma pani pojęcia jak wygląd praca w markecie skoro winę zgania pani na ekspedientkę...przecież sama pani napisała że ryba wyglądała normalnie a ta ekspedientka nie smażyła sobie rybki w pracy...
RE:zakup morszczuka (utworzono 31. 7. 2011) autor: wiki2409
Witam Panią, okropne jak mogą sprzedawać stare mięso!!!!!!To przecież nie kawa której spożycie po terminie człowieka nie zabije!!!!!!!!!!Najważniejsze to po trupach pozbyć się starego towaru,zatruc ludzi i jeszcze na tym zarobić..Daleko nam jeszcze do Zachodu a tak bardzo się tam pchamy- nigdy sie tam z czyms podobnym nie spotkałam.Pozdrawiam i polecam mój wątek pt.Smaczny baleron
Akcja promocyjna "Kurczę Ceny" w Polomarkecie !!
Chcesz kupić aparat ? Sprawdz ceny w sklepach internetowych!
Szukasz telefonu komórkowego? Porównaj oferty sklepów!
Notebooki w atrakcyjnej cenie! Zobacz!
Promocje, gazetki w Tesco, Jysk, Mix Electronics, Media Markt, Real

Konkursy !!