Ostrzeżenie dla klientów

Ostrzeżenie dla klientów (utworzono 6.7.2011) autor: Doris

Chciałam ostrzec wszystkich klientów sklepu, aby zwracali uwagę na to, co panie w kasach nabijają na paragony. Zdarza się, że po powrocie do domu dokonuje się odkrycia, że na paragonie są podwójnie ponabijane towary. No cóż, pani w kasie ma zakupy za darmo... Bo ktoś inny za nie zapłacił... Gdyby to zdarzyło się raz, pomyślałabym, że przypadek bo przecież każdemu się zdarza... Ale zauważyłam,że te "pomyłki" są nagminne. Niezła metoda na darmowe zakupy kasjerek z Tesko...Pewnie nie wszystkich, ale mnie obsługiwały akurat te "obrotne". Pogratulować pomysłowości ale ja już nigdy więcej tam nie pojadę i wielu moich znajomych zrobi zakupy w innej sieci...

RE:Ostrzeżenie dla klientów (utworzono 20. 9. 2011) autor: Edward

Ludzie (klienci) powinni zdawać sobie sprawę że kasując się w kasach samoobsługowych przyczyniają się do redukcji zatrudnienia i niejako pozbawiają ludzi pracy. I trzeba o tym pamiętać bo może sami nie jesteśmy pracownikami Tesco ale może ktoś z bliskich jest? Ktoś ze znajomych? A może kogoś w przyszłości to bedzie dotyczyć? A nawet jeśli nie... Czy chcecie ze swoich podatków utrzymywać kolejnych bezrobotnych i płacić im zasiłki? Takie sieci jak Tesco zwyczajnie są obłudne. Wciskają że to dla polepszenia obsługi klientów. Ich komfortu. To dlaczego nie zatrudnią więcej kasjerek zeby wszystkie kasy były czynne? Bo oni w ten sposób tną koszty. Ich celem jest minimalna ilość personelu i maksymalny zysk. Zysk który wywozi się z kraju. Chcecie do tego przykładać rękę? Narzekamy na rosnące bezrobocie a tymczasem sami przyczyniamy się do jego wzrostu... kasując się w takich kasach! Warto o tym pamiętać zanim będziemy nabijać kabzę zachodnim sieciom.

RE:Ostrzeżenie dla klientów (utworzono 12. 8. 2011) autor: M

W Wadowicach również zdarzyło się podczas moich zakupów 2 krotnie, że miałam więcej niż 1 raz nabity produkt..OSTRZEGAM!!! SPRAWDZAJCIE PARAGONY I KASJERKI W WADOWICACH..

RE:Ostrzeżenie dla klientów (utworzono 29. 7. 2011) autor: kamisia

Bardzo przykre że zdarzają się takie pomyłki.Mimo to klient ma obowiązek sprawdzić paragon.Skanery na kasach są bardzo czułe i szybko skanują podwójnie,czasem nie da się zauważyć nadbitego towaru.Z pewnością kasjerka nie ma z tego nadbicia korzyści

RE:Ostrzeżenie dla klientów (utworzono 22. 7. 2011) autor: ewa

NIE WYBRZYDZAŁAM W SKLEPACH,NIE SPRAWDZAŁAM EKSPEDIENTEK,BYŁA MIŁA........I KIEPSKO NA TYM WYCHODZIŁAM : NIEŚWIEŻY TOWAR,POMYŁKI W RACHUNKACH.... TERAZ KAŻĘ SOBIE TOWAR POKAZYWAĆ,SPRAWDZAM I WYMAGAM.TRUDNO PANIE EKSPEDIENTKI.KLIENT WASZ PAN. I WCALE MNIE NIE RUSZAJĄ POGARDLIWE MINY PAŃ ZZA LADY.NIE POZDRAWIAM

RE:Ostrzeżenie dla klientów (utworzono 16. 8. 2011) autor: pani zza lady nie z tesco

No a Pani się w pracy nigdy nie myli. Miło wiedzieć, że nawet nie poczuwa się Pani do bycia miłą dla osoby zza lady. Chyba napiszę książkę o pracy w handlu, bo to bagno również dzięki ludziom Pani pokroju, którzy są niemili i "każą", zamiast prosić. Będę taka sama dla urzędasów i biurw, jak Pani jest dla sprzedawców. Pozostaję bez wyrazów szacunku

RE:Ostrzeżenie dla klientów (utworzono 29. 7. 2011) autor: kamisia

To że ekspedientka jest miła nie musi oznaczać że chce zrobić klienta na szaro.To twierdzenie jest bardzo krzywdzące.Ja też pracuję w handlu i jestem miła dla klientów ale ich nie roluję.Pamiętaj SPRZEDAWCA też człowiek ,nie odnoś się do niego jak do służby.

RE:Ostrzeżenie dla klientów (utworzono 25. 7. 2011) autor: Ata

ja po takich wlaśnie oszustwach, po zaplacie stoję z siatkami przy pani kasjerce, nie obchodzi mnie,że kasuje następnego klienta, dopóki nie sprawdzę rachunku; niestety - blokuję niecierpliwcom kasę,ale raz taka przemiła pani kasjerka obcięła mnie na ponad 50 zł przy dużych zakupach; po wyjściu z marketu reklamacji nie przyjmą; robię wiec to na gorąco;

RE:Ostrzeżenie dla klientów (utworzono 2. 8. 2011) autor: kupujący

Sklep zarabia sprzedając motory i inne artykuły ale kompletnie nie interesuje się gwarancją. kupiłem motor zapalił 2 razy za pomocą rozrusznika. oddając go na przegląd powiedziałem o tym . kompletnie nic nie zrobiono tylko wzięto pieniądze.musiałem zapalać za pomocą kopniaka po czym została pęknięta obudowa silnika (widocznie była wadliwa) oddałem motor ponownie czekałem ponad miesiąc i okazało się że nie obejmuje to gwarancji i muszę zapłacić zgodziłem się na zapłatę i przy odbiorze motoru okazało się że stoi w takim samym stanie jak poprzednio tylko że jest lekko podrdzewiałey i mokry. oddałem go do naprawy i działał po 5 dniach. nie polecam kupn w tym sklepie ponieważ są ''spore'' problemy z gwarancją. . . mam nadzieję że ten wpis pomoże w zakupach . . .

Reklama
Wiadomości handlowe

ReklamaAkcja promocyjna "Kurczę Ceny" w Polomarkecie !!

ReklamaKonkursy !!

Reklama Chcesz kupić aparat ? Sprawdz ceny w sklepach internetowych!

Reklama Szukasz telefonu komórkowego? Porównaj oferty sklepów!

Reklama Notebooki w atrakcyjnej cenie! Zobacz!

Reklama
Gorące oferty 0 zł
  • Biedronka
  • Media Markt
  • Rossmann
  • Tesco
  • Real
  • Auchan
  • Carrefour
  • Intermarche
  • Makro
  • Netto