ECO Przemków
ECO Przemków (utworzono 27.3.2011) autor: bella
Jedyny markecik w tej dziurze, długo oczekiwany..i cóż? Panie pala na zapleczu, dymek leci na sklep, ceny na półkach nie pościagane po poprzedniej promocji, półki często puste z powodu braku towaru.Skrzynie na owoce potrafia być dwa dni puste, albo z jednym, dwoma owockami w środku..Dużo jeszcze mozna na ten temat..Miejsca jednak brak..
RE:ECO Przemków (utworzono 7. 4. 2011) autor: bella
Wczoraj kolejne spostrzeżenia..stoje przy stoisku mięsnym..czekam, wołam ekspedientkę..z zaplecza czuję dym papierosowy.metr od zaplecza jest gablota z mięsem, wędlinami.na wpół otwarta..Pani przybiega..jeszcze dymek prawie wychodzi z jej ust...i obsługuje..Przy maszynce do krojenia wędlin i sera..stała..myślałam,że mam zwidy..czerwona tobra..pewnie tej pani, która wróciła z papieroska..Brokuły już są prawie całe czarne..leżą tak sobie cały tydzień..zasuszone pieczarki..ostatnio przywiędłe jabłka..Nie respektuje sie tu czasu na przerwy..panie jedzą sobie serek łyżeczka, albo jogurcik..kiedy akurat nie obsługuja..nic to,że klienci w markecie..
RE:ECO Przemków (utworzono 30. 3. 2011) autor: ira
Raz tylko tam byłam i ostatni-sklep pusty jak sklepowe;
RE:ECO Przemków (utworzono 30. 3. 2011) autor: SZUKASZ PRACY ZAPRASZAM
Na początku nie dowierzałem, ale jestem z natury człowiekiem, co nie słucha innych i chciałem sam się przekonać.Powiedziałem sobie, że jak mam za coś zapłacić to rezygnuje i to miłe zaskoczenie.Za nic płacić nie muszę, a oni chcą bym dla nich pracował za pomocą Internetu.Szok ok powiedziałem i zacząłem walkę z wiatrakami pod nosem zamruczałem i po dwóch miesiącach rezultat jest.Teraz mam już wiedze i zarabiam pracując godzinę dziennie, zawsze o tym marzyłem.Chcesz pracuj tutaj i zarabiaj http://milionszukaambitnych.of.pl/
Akcja promocyjna "Kurczę Ceny" w Polomarkecie !!
Chcesz kupić aparat ? Sprawdz ceny w sklepach internetowych!
Szukasz telefonu komórkowego? Porównaj oferty sklepów!
Notebooki w atrakcyjnej cenie! Zobacz!
Promocje, gazetki w Tesco, Jysk, Mix Electronics, Media Markt, Real

Konkursy !!