Nie kupuj mabli w Salonie AGATA

Nie kupuj mabli w Salonie AGATA (utworzono 14.2.2011) autor: Tomasz

NIE kupuj mebli w salonie AGATA .. chyba że masz za dużo pieniędzy i chcesz je wyrzucić kupiłem sobie stół w salonie AGATA i zachciało mi sie na nim zjeść obiad .. po obiedzie pokazały sie odbarwienia .. udałem sie do salonu i juz w trakcie zgłaszania reklamacji usłyszałem że będzie odrzucona pomimo to ze nawet nie wiedzieli .. i tak tez sie stało .. napisali mi że źle użytkowałem ..przedcież stół jest tylko do ogladania i do ozdoby nie do spożywania posiłków .. długo by pisać .. ciągnie sie to .. dlatego jak nie chcesz mieć problemów nie kupuj mebli w salonie AGATA

RE:Nie kupuj mabli w Salonie AGATA (utworzono 27. 2. 2011) autor: monik30

Ja również jestem zawiedziona,kupiłam drogie meble w Agacie dojechały uszkodzone i niedośc ,ze człowiek już jest zdenerwowany to trzeba jeszcze do nich trzeba się pofatygowac a mieszkam troszkę daleko i złożyc osobiscie reklamację.Jeszcze niewiadomo jak długo czekac.

RE:Nie kupuj mabli w Salonie AGATA (utworzono 18. 2. 2011) autor: justyna

ale numer,miałam dokładnie to samo!!też kupiłam stół i tak samo wyszły plamy!i reklamacji nie uwzględnili,chociaż się długo odwoływałam,aż w końcu dałam spokój,szkoda czasu i nerwów.nigdy w życiu nic już tam nie kupię!!i nie rozumię jak można inaczej używać stołu...chyba tylko patrzeć na niego

RE:Nie kupuj mabli w Salonie AGATA (utworzono 15. 2. 2011) autor: ewamalwina

Ha, dobrze wiedzieć ! Rok temu mąż reklamował buty reeboka - pękły po 2 miesiącach- nie uwzględnili reklamacji , bo...były niewłaściwie użytkowane. No i po co je zakładał - mogły poleżeć w pudełku.Czyli norma

Reklama
Wiadomości handlowe

ReklamaAkcja promocyjna "Kurczę Ceny" w Polomarkecie !!

ReklamaKonkursy !!

Reklama Chcesz kupić aparat ? Sprawdz ceny w sklepach internetowych!

Reklama Szukasz telefonu komórkowego? Porównaj oferty sklepów!

Reklama Notebooki w atrakcyjnej cenie! Zobacz!

Reklama
Gorące oferty 0 zł
  • Biedronka
  • Media Markt
  • Rossmann
  • Tesco
  • Real
  • Auchan
  • Carrefour
  • Intermarche
  • Makro
  • Netto