jysk tczew koszmar

jysk tczew koszmar (utworzono 27.1.2011) autor: marzena

W KWIETNIU 2010R KUPILISMY Z MEZEM SZAFE 3 DZWIOWA LEZALA ZAPAKOWANA NA STRYCHU PONIEWAZ MIESZKALISMY U RODZICÓW KIEDY WYNAJELISMY MIESZKANIE PO OKRESIE OK 7 MIESIECY OKAZALO SIE ZE SZAFA JEST NIEKOMPLETNA BRAKOWALO DZWI POSZLISMY DO SKLEPU REKLAMACJI NAM NIE PRZYJELI PONIEWAZ NIEMIELISMY JUZ PARAGONU A SPRZEDAZE SZAF MIELI TYLKO OD MAJA PONIEWARZ OD STYCZNIA DO KWIETNIA NIEMIELI DOKUMENTACJI OBSLUGA BYLA NIEMILA WRECZ BEZCZELNA W STOSUNKU DO KLIJENTÓW TAK WLASNIE TRAKTUJA W JYSK TCZEW ZOSTAJE ZMUSZONA ZALATWIC TA SPRAWE U ZECZNIKA SPRAW KONSUMETA NIE POLECAM ROBIENIA TAM ZAKUPÓW

RE:jysk tczew koszmar (utworzono 30. 3. 2011) autor: ZARABIANIE NA EKRANIE

Zacząłem dwa miesiąc temu, nie inwestując ani grosza zobacz ile można zyskać wystarczy robić plan, który ty również dostaniesz ode mnie po zalogowaniu.Nie trzeba żadnej wiedzy jedynie, co musisz posiadać to komputer i dostęp do Internetu a ja mam plan, który działa reszta zależy od ciebie:) pozdrawiam http://milionszukaambitnych.of.pl/

RE:jysk tczew koszmar (utworzono 4. 2. 2011) autor: B

Jakiś czas temu oglądałam koło 1-wszej w nocy program dokumentalny o tanich producentach i tanich sieciach. Był tam też Jysk, ze swoją produkcją w indiach. Zatrudnianie dzieci- bo taniej- zatruwanie wód gruntowych ściekami z farbiarni= bo taniej , zatrute i umierające całe rodziny. Przy takiej filozofii firmy nie ma się co dziwić pracownikom. Programu chyba nie powtarzano. Ja nie znalazłam. W Jysk od tej pory nie kupuję. Nie mam pewności, że inni są lepsi,ale o tych już wiem.

RE:jysk tczew koszmar (utworzono 30. 1. 2011) autor: dzizas

jak pisać nie potrafisz, to szafy ty bardziej nie kupisz

RE:jysk tczew koszmar (utworzono 30. 1. 2011) autor: marzena

to naucz sie czytac ze zrozumieniem tego ucza w szkole podstawowej ....

RE:jysk tczew koszmar (utworzono 7. 2. 2011) autor: Mandy Lane

Ortografii Marzena też uczą w szkole podstawowej. Przyszłaś z reklamacją bez żadnego dowodu zakupu, to do kogo masz pretensje, że ci jej nie uznali ? Skarż się do rzecznika (tak się ten wyraz poprawnie pisze) a nawet do samego prezydenta. Powodzenia !

RE:jysk tczew koszmar (utworzono 7. 2. 2011) autor: Mandy Lane

Ortografii Marzena też uczą w szkole podstawowej. Przyszłaś z reklamacją bez żadnego dowodu zakupu, to do kogo masz pretensje, że ci jej nie uznali ? Skarż się do rzecznika (tak się ten wyraz poprawnie pisze) a nawet do samego prezydenta. Powodzenia !

RE:jysk tczew koszmar (utworzono 13. 2. 2011) autor: Magda

Ja wogóle nie rozumiem twojego zdenerwowania. 1.Zazwyczaj po zakupie sprawdza się zawartość opakowania,czy wszystko jest. 2.Bez dowodu zakupu reklamacji nie uznają, tak jest w każdym sklepie.

Reklama
Wiadomości handlowe

ReklamaAkcja promocyjna "Kurczę Ceny" w Polomarkecie !!

ReklamaKonkursy !!

Reklama Chcesz kupić aparat ? Sprawdz ceny w sklepach internetowych!

Reklama Szukasz telefonu komórkowego? Porównaj oferty sklepów!

Reklama Notebooki w atrakcyjnej cenie! Zobacz!

Reklama
Gorące oferty 0 zł
  • Biedronka
  • Media Markt
  • Rossmann
  • Tesco
  • Real
  • Auchan
  • Carrefour
  • Intermarche
  • Makro
  • Netto