Odmrażacz do szyb SUNNYCAR
Odmrażacz do szyb SUNNYCAR (utworzono 27.12.2010) autor: MAREK
Dlaczego wy sprzedajecie takie gówno aż musiałem napisac ,zakupiłem wraz z sąsiadem w Tesco rano przystąpiłem do odmrażania szyb według instrukcji napisanej na odwrocie opakowania ,odczekałem 3 minuty i skrobie i o dziwo bardziej zamarzło .Płyn skleił się z lodem na szybie i trudniej było usunąc popryskana częsc niż tą której nie popryskałem myslałem że coś nie tak robie wiec pytam sąsiada a on ma tak samo .Płyn który do odmrażania szyb i nie skutkuje temat nadaje się na przetestowanie do rzecznika praw konsumenta i gazety będą mieli ubaw a jest akurat czas na testy tego produktu i innych waszych pseudo produktów
RE:Odmrażacz do szyb SUNNYCAR (utworzono 12. 1. 2011) autor: olcia
macie racje ja kiedys kupilam mojej coreczce (2 tygodnie) odpowiedni proszek do prania dla niemowlat zeby nie miala wysypki niestety po kapaniu zalozylam jej ciuszki wyprane w tym proszku i rano miala wysypke:(
RE:Odmrażacz do szyb SUNNYCAR (utworzono 2. 1. 2011) autor: lolek
takich rzeczy niekupuje sie w supermarketach tylko w sklepach samochodowych moze i z 3zl drozej ale masz przynajmniej pewnosc.markety wciskaja hłam a ludzie to kupuja.
RE:Odmrażacz do szyb SUNNYCAR (utworzono 2. 3. 2011) autor: nowalijka
Kupiłam w Tesco odmrażacz do szyb ale nie miałam problemu z odmrażaniem szyb.Stosowałam go całą zimę.
RE:Odmrażacz do szyb SUNNYCAR (utworzono 9. 3. 2011) autor: krzys
ile ci płacą za reklamę? to gówno to chyba i w lato nie odmrozi szyb bo to tylko śmierdząca woda. już lepiej białego denaturatu naleć w butelkę po płynie do mycia szyb. popryskasz i za chwilę samo spływa. a po tym preparacie to tylko grubsza warstwa lodu się robi
Akcja promocyjna "Kurczę Ceny" w Polomarkecie !!
Chcesz kupić aparat ? Sprawdz ceny w sklepach internetowych!
Szukasz telefonu komórkowego? Porównaj oferty sklepów!
Notebooki w atrakcyjnej cenie! Zobacz!
Promocje, gazetki w Tesco, Jysk, Mix Electronics, Media Markt, Real

Konkursy !!