protest
protest (utworzono 11.11.2010) autor: iza
Jestem zbulwersowana reklamą Media Markt wyemitowaną dzisiaj tj 11.11.2010 w TVP. Posłużenie się obrazem ceremonii pogrzebowej jest bardzo nie na miejscu, w złym stylu, minimum smaku a maksimum prymitywizmu. Tak wiem, że takie sieci handlowe są bezwzględne i żerują na wszystkim, nawet na naszych uczuciach, dlatego też poszukuję osób, które pdzielają moje zdanie. Chciałabym wnieść pozew zbiorowy do sądu, ponieważ tacy ignoranci, jak Media Markt muszą ponieść zasłużoną karę.
RE:protest (utworzono 19. 11. 2010) autor: Magda
To głupota... każdy chce jakoś zwabić klientów a pani zaraz pisze że to obraza i pozew chce wnosić... za co kare jeszcze maja ponosic że probuja zwabic klientow? przepraszam ale to głupie!!!
RE:protest (utworzono 19. 11. 2010) autor: iza
Ja również przepraszam Magdo:) Argument, że każdy chce jakoś zwabić klientów, jest wtym przypadku nieadekwatny. Nie wolno nikomu i w żadnym celu żerować na ludzkich uczuciach. Scena, kiedy wdowie na pogrzebie męża wręcza się gazetkę Media Markt z tekstem: "nie rób sceny, liczą się ceny", graniczy nawet z chamstewm, nie tylko z brakiem wyczucia i dobrego smaku. Jest Pani młodą dziewczyną i nie dziwię się, że mamy odmienne zdanie na powyższy temat, ja mam 56 lat i pewien bagaż doświadczeń życiowych. Proszę zapamiętać tę sytuację i przypomnieć o niej sobie za kilkadziesiąt lat, z pewnością Pani zmieni zdanie:)
RE:protest (utworzono 2. 12. 2010) autor: protest
Przemyślałam wszystko i stwierdzam że mają panie racje z tym protestem... przepraszam za moją wypowiedż....
RE:protest (utworzono 2. 12. 2010) autor: protest
Przemyślałam wszystko i stwierdzam że mają panie racje z tym protestem... przepraszam za moją wypowiedż....
Akcja promocyjna "Kurczę Ceny" w Polomarkecie !!
Chcesz kupić aparat ? Sprawdz ceny w sklepach internetowych!
Szukasz telefonu komórkowego? Porównaj oferty sklepów!
Notebooki w atrakcyjnej cenie! Zobacz!
Promocje, gazetki w Tesco, Jysk, Mix Electronics, Media Markt, Real

Konkursy !!