miła obsługa

miła obsługa (utworzono 7.11.2010) autor: klient sklepu jysk w Gdańsku przy Auchan

w sobotę około godziny 19 byłem w sklepie razem z dziećmi, jedno z nich włączyło stojące świąteczne maskotki, były z bateriami,pani z obsługi skomentowała to głośno ,,pieprzone bachory", ciekaw jestem co sądzi o klientach sklepu po tylu godzinach pracy,nie padło po zwróceniu uwagi słowo przepraszam, tylko mijała nas patrząc z byka co chcemy w sklepie........po prostu market,a kierownik nic, norma u nich...

RE:miła obsługa (utworzono 30. 1. 2011) autor: Postronny

Prawda jest taka, że rodzice są bezkrytyczni wobec własnych dzieci. Lubie dzieci i mam kontakt z maluchami na co dzień. Niestety część rodziców nie powinna mieć nawet kwiatów doniczkowych sądząc po tym jak zajmują się WŁASNYMI dziecmi

RE:miła obsługa (utworzono 29. 11. 2010) autor: gaja

Prawda jest taka, że Pani się bardzo źle zachowała, ale widziałam nieraz również jak się zachowują dzieci w marketach. Rodzice zapatrzeni w towar w ogóle nie zwracają uwagi na dzieci.Kiedyś taki jeden mały smyk obsmarował mnie czekoladą a rodzice dyskutowali o kolorach zasłon!!!!!Trochę i więc nie dziwię się tej Pani. Po ośmiu godzinach takich widoków nerwy nie jednemu mogą puścić. A rodzice powinni pilnować dzieci albo po prostu ich nie brać!!!!

RE:miła obsługa (utworzono 6. 12. 2010) autor: maciek601

tak może głupio gadać tylko osoba która nie ma dzieci,ale może to i lepiej(dla tych dzieci).

RE:miła obsługa (utworzono 2. 12. 2010) autor: Magda

Pani się mądrzy... najwidoczniej nie ma pani dzieci !!!! Myśli pani że tak łatwo jest komuś dziec zostawić...a dziecko jak dziecko... po to są baterie w zabawce żeby sprawdzić jak dział, a pani ze sklepu jak nie potrafi radzić sobie z nerwami to niech się zwolni !!!!

RE:miła obsługa (utworzono 26. 12. 2010) autor: zbychu

a moze dzieci brac na smycz,zartuje,wystarczy tylko dobrze wychowac a nie rozpuszczac jak dzadowki bicz.

RE:miła obsługa (utworzono 23. 12. 2010) autor: Barbara

Ja ,mam dzieci aż cała czwórke,sama czasami dostaje szału,a teraz proszę sie potawic w sytuacji kobiety ,która takich dzieci dziennie widzi tysiące,można oszaleć,a większość rodziców wogóle nie zwraca uwagi na swoje pociechy które (bezpańsko) biegaja po sklepie,ale jezeli dziecku stała by się krzywda oczywiście odowiadał by market,a nie bezmyślni rodzice.Więc rodzice(chyba pseudo) zastanówcie się.......

RE:miła obsługa (utworzono 27. 12. 2010) autor: Magda

Jeszcze chciałam dopisać... moje dzieci są tak wychowane,że nie biegają bezpańsko po sklepie więc nie ma co komentować wpisu pisać o pseudo rodzicach,,, jeśli się nie wie jakim rodzicem jest ten ktoś !!!! I nie muszę się denerwować jak jestem w sklepie z dziećmi, tak jak pani a dodam,że są w wieku 2 i 3 lat więc chyba umałam je tak wychować, żeby nie dostawać przez nie szału.... tak jak pani

RE:miła obsługa (utworzono 23. 12. 2010) autor: Magda

Pseudo rodzicem chyba jest pani skoro krytykuje pani własne dzieci !!!!!

RE:miła obsługa (utworzono 26. 12. 2010) autor: ami

Szkoda, że administrator strony obok rzeczowych opinii (gaja, Barbara) publikuje także takie prostackie, pozbawione argumentów teksty (maciek601, Magda), które nie wnosząc żadnych wartości do dyskusji mogą co najwyżej zdenerwować swoją bezmyślnością.

RE:miła obsługa (utworzono 27. 12. 2010) autor: Magda

Najpierw kobieto pomyśl co piszesz, a dopiero potem pisz... widzę że nie masz dzieci a jeśli je masz to jest mi ich szkoda

Reklama
Wiadomości handlowe

ReklamaAkcja promocyjna "Kurczę Ceny" w Polomarkecie !!

ReklamaKonkursy !!

Reklama Chcesz kupić aparat ? Sprawdz ceny w sklepach internetowych!

Reklama Szukasz telefonu komórkowego? Porównaj oferty sklepów!

Reklama Notebooki w atrakcyjnej cenie! Zobacz!

Reklama
Gorące oferty 0 zł
  • Biedronka
  • Media Markt
  • Rossmann
  • Tesco
  • Real
  • Auchan
  • Carrefour
  • Intermarche
  • Makro
  • Netto