Schaffashoes - wielka wyprzedaż, promocja?
Schaffashoes - wielka wyprzedaż, promocja? (utworzono 20.8.2010) autor: mania
Słyszałam, że teraz jest? ktoś coś wie? do kiedy trwa? czy to już?!!
RE:Schaffashoes - wielka wyprzedaż, promocja? (utworzono 8. 12. 2011) autor: Kopft
Super mają ceny zwłaszcza w tych okresach kiedy zaczynają się przeceny. Spokojnie można kupić buty tańsze o 30% niż w galeriach handlowych. Polecam
RE:Schaffashoes - wielka wyprzedaż, promocja? (utworzono 7. 10. 2011) autor: Anna
Ten sklep to jedno wielkie oszustwo. Zamowilam buty, na ktore czekalam kilka miesiecy. Po jakims czasie dowiedzialam sie ze buty nie zostanami dostarczone (przez przypdaek udalo mi sie wkoncu dodzwonic). Kolejne proby zwrotu pieniedzy (ponad 1.000zl) bezskuteczne (chcialam zrobic prezenty dzieciom). W ostatecznosci postanowilam zlozyc zeznanie na policji w sprawie oszustwa. Przedtem chcialam poinformowac shaffashoes przez tel., co mi sie ostatecznie udalo. Pani ktora odebrala tel. okazala sie bardzo mila po uslyszeniu tak radosnych wiesci i przyzekla ze pieniadze dostane w ciagu 2 dni. Dotrzymala slowa. Ludzie idzcie na policje!!! Nie czekajcie na przesylke bo i tak nigdy jej nie dostaniecie! Im wiecej skarg tym szybciej uda sie odzyskac stracone pieniadze, a moze ich wylaczyc oszustow z rynku. Powodzenia!
RE:Schaffashoes - wielka wyprzedaż, promocja? (utworzono 26. 4. 2011) autor: Qubson
Jeśli jesteście fanami sklepu na FB to możecie liczyc na stałą zniżkę -10 % na hasło. hasło znajduję się na facebooku. często się zmienia więc trzeba śledzić na bieżąco.
RE:Schaffashoes - wielka wyprzedaż, promocja? (utworzono 4. 5. 2011) autor: Krystyyna
Dzięki za info o Fan klubie :) wygrałam niedawno voucher na 100 zł. Super, takie promocje to ja lubie :D
RE:Schaffashoes - wielka wyprzedaż, promocja? (utworzono 28. 4. 2011) autor: Marinka
Fajny jest ten ich Fanklub bo cały czas coś się tam dzieje. A to nowe promocje a to nowe konkursy, generalnie cały czas jakieś akcje.
RE:Schaffashoes - wielka wyprzedaż, promocja? (utworzono 26. 4. 2011) autor: Qubson
Jeśli jesteście fanami sklepu na FB to możecie liczyc na stałą zniżkę -10 % na hasło. hasło znajduję się na facebooku. często się zmienia więc trzeba śledzić na bieżąco.
RE:Schaffashoes - wielka wyprzedaż, promocja? (utworzono 24. 3. 2011) autor: Magdusia
W ten weekend będzie promocja -20% na buty Tommiego w sklepie internetowym schafashoes.pl
RE:Schaffashoes - wielka wyprzedaż, promocja? (utworzono 6. 4. 2011) autor: Janka
Oprócz tej promocji jest też 10% zniżki na wszystkie buty na hasło wiosna. Wszystkie pormocje można obczajać na Facebooku na ich fanklubie.
RE:Schaffashoes - wielka wyprzedaż, promocja? (utworzono 20. 8. 2010) autor: frydzia
ta podwójna promocja sie skończyła chyba albo ostatnie dni, ale co chwila są jakieś nowe, i wymyślają konkursy na facebooku, nagrody to rabaty, lub buty itp, warto zrobić Lubię to
RE:Schaffashoes - wielka wyprzedaż, promocja? (utworzono 27. 8. 2010) autor: Kasiawa
Super sklep. najlepszy wybór butów w polsce i te ceny cały casz są jakieś zniżki. warto dołączyć na facebooku do znajomych i brac udział w konkursach
RE:Schaffashoes - wielka wyprzedaż, promocja? (utworzono 2. 6. 2011) autor: Maciejczyk
Niezły ten profil na Facebooku. Dużo konkursów fajnych. Jeszcze nie wiedziałem, żeby jakiś sklep miał ich aż tyle. Teraz mają do wygrania wyjazd do Barcelony
RE:Schaffashoes - wielka wyprzedaż, promocja? (utworzono 8. 6. 2011) autor: Gradzia
Ja zbieram na schaffie zniżki. Za zaproszenie znajomego dostajesz 1 procent i można uzbierać aż do 50% więc nizła zniżka!
RE:Schaffashoes - wielka wyprzedaż, promocja? (utworzono 13. 6. 2011) autor: MaryskaD
Zniżki są super wle mi się bardziej podoba to, że robią tam mega dużo konkursów z wieloma nagrodami. Wycieczka do Barcelony... MEGA :)
RE:Schaffashoes - wielka wyprzedaż, promocja? (utworzono 9. 9. 2011) autor: Zdzisiej
Spoko sklepik. Fajne mają buty w dobrych cenach. Ja tam robię regularnie zakupy. Jak nuty to tylko u nich
RE:Schaffashoes - wielka wyprzedaż, promocja? (utworzono 12. 7. 2011) autor: Halinkaaa
Konkursy są fajne, mi się podoba duży wybór butów i to w większości ładnych. Może trafiają w mój gust robiąc zamówienia bo podobają mi się prawie wszystkie buty jakie tam mają :D
RE:Schaffashoes - wielka wyprzedaż, promocja? (utworzono 13. 7. 2011) autor: grizli
chyba sam wlasciciel schaffy robi tu wpisy. konkursy moze sa, gorzej z odebraniem nagrod. przeceny i znizki i fajne buty pojawiaja sie tylko wirtualnie bo sklep internetowy i stacjonarnie nie sa podpiete pod magazyn, wiec jak kupisz to moze sie okazac ze i tak nie ma butow. zrobisz przelew twoja strata po tysiacach maili i gluchych telefonow moze odzyskasz pieniadze. nie polecam tego miejsca. buty owszem fajne ale kupic je lepiej gdzies u kogos kto szanuje klienta.
RE:Schaffashoes - wielka wyprzedaż, promocja? (utworzono 13. 7. 2011) autor: Halinkaaaa
Nie wiem dlaczego masz problemy z odbieraniem nagród czy butów. Ja wszystkie buty, które u nich zamówiłam dostałam i jestem zadowolona z obsługi.
RE:Schaffashoes - wielka wyprzedaż, promocja? (utworzono 14. 7. 2011) autor: Frytka
Ja tam kupiłam raz buty i było wszystko dobrze, więc polecam. Buty były przecenione o 40%, doszły szybko i były identyczne z opisem i zdjeciami na stronie
Konkurs !!
Wygraj biżuterię na Walentynki !!
Chcesz kupić aparat ? Sprawdz ceny w sklepach internetowych!
Szukasz telefonu komórkowego? Porównaj oferty sklepów!
Notebooki w atrakcyjnej cenie! Zobacz!
Tani sprzęt RTV? Porównaj ceny i wybierz najlepszy!
Promocje, gazetki w Tesco, Jysk, Mix Electronics, Media Markt, Real