dyskryminacja w sklepach CARRY
dyskryminacja w sklepach CARRY (utworzono 14.5.2010) autor: elik
Nigdy nie byłam wiotką kobietką zawsze walczyłam z małą nadwagą ...przez jakieś cztery lata udało mi się ,kosztem zdrowia i wielkich wyrzeczeń ,utrzymać 36 rozmiar -wyglądałam podobno jak wiecznie zmęczona anorektyczka przed zgonem .Potem dramat zwiększyłam ilość spożywanych kalorii na 1000 i mimo intensywnego życia (pływanie ,siłownia +fitness)gwałtowne tycie .Efekt tycia to gigantyczny rozmiar od lutego przeskoczyłam na rozmiar 48/50.Moja historia akurat jest właśnie taka .Może inne puszyste kobiety ,dziewczyny moją inną ale wszystkie mamy ten sam problem : DUŻY ROZMIAR !!! O ile duży mężczyzna jest w stanie znaleźć coś z ubrań w sklepach CARRY o tyle kobieta ,dziewczyna NIE !!! Usłyszałam ostatnio w sklepie w Łodzi :" mamy rozmiary tylko do XL".Sprzedawczyni była ładna ,zgrabna ,nawet miła (ostatecznie to nie jej wina że nie ma większych ubrań dla kobiet )a ja poczułam się jak Murzyn w Ameryce w 50 latach - "Czarnych nie obsługujemy ". I jeszcze jedno część fasonów ich ubrań jest fajna i w dużej rozmiarówce też by estetycznie wyglądała na klientkach ,zwłaszcza bluzki te odcinane pod biustem...mam podobne z innej firmy tylko że w carry mają naprawdę dobrą bawełnę .Dyskryminacja mimo że na drzwiach nie ma karti : "GRUBASEK NIE OBSŁUGUJEMY " to by było karane a tak to jest to samo tylko w rękawiczkach !!!!
RE:dyskryminacja w sklepach CARRY (utworzono 7. 8. 2010) autor: Madzik
Nie przejmuj się, ale ja też mam problemy z tarczycą, coś musiałaś jesć ze przytyłaś, cudów nie ma. Przed samą sobą zrób rachunek sumienia i ile co i o której jadłaś. Choroba to jedno ale za przeproszeniem z powietrza sie nie tyje. Pączek jeden o 450-600 kcl, fastfoody 1 posiłek nawet 1200. Nie ma cudów, leć do lekarza, zrób badania ogólne = tarczyca, cukier i chorestrol i weź sie za siebie, a dyskryminację olej, jak schudniesz to do tego sklepu nie wejdziesz i już. Uszka do góry.
RE:dyskryminacja w sklepach CARRY (utworzono 14. 7. 2010) autor: KNSNR
Ludzie którzy komentują ten wpis w sposób: "trza mniej żreć" to o zespole metabolicznym lub tarczy nie słyszeli, czy może są debilami z przekonania? Ale.... To, że sklep nie produkuje jakiegoś rozmiaru to raczej trudno nazwać dyskryminacją. Po pierwsze: to prawo rynku. Lepiej się sprzedaje to co więcej ludzi kupuje. Sprzedawcy okularów nie dyskryminują przecież jednookich... Po drugie: dyskryminacja to ograniczenie jednostce lub grupie dostepu do powszechnych praw czy dóbr, a nie brak możliwości zrealizowania swojego partykularnego interesu. To, że chce kupować w jakimś sklepie akurat coś czego tam nie ma.... no cóż. Nie kupisz łodzi podwodnej w sklepie rybnym...
RE:dyskryminacja w sklepach CARRY (utworzono 4. 7. 2010) autor: OloKSG
Z powietrza nic się nie bierze. To, że tyle przytyłaś to oznacza że musiałaś JEŚĆ- i to dużo jeść. Weź się za porządną dietę zamiast się użalać i łazić po McDonaldach czy innych świństwach. Musisz jeść tego ogromne ilości- ja chociażbym nie wiem ile jadl, nie mogę przytyć ani 1 kg. Czasem bywa też tak że nie chce mi się jeść i jadam 1 posiłek dziennie.
RE:dyskryminacja w sklepach CARRY (utworzono 30. 6. 2010) autor: a
debilu, nie każdy jest otyły bo żre, jest mnóstwo chorób które powodują tycie co ciekawe z niepełnosprawnych już niwiele osób szydzi z otyłych wciąż bardzo wiele, ale może każdy wypisujący takie chamskie teksty sam kiedyś zetknie się z problemem nietolerancji
RE:dyskryminacja w sklepach CARRY (utworzono 7. 6. 2010) autor: elik
Fajnie że społeczeństwo jest tak jednomyślne .Wychodzi na to że grube jest złe ...sklep CARRY ma społeczne przyzwolenie do dyskryminacji.Smutne.
RE:dyskryminacja w sklepach CARRY (utworzono 6. 6. 2010) autor: nieznany
przy diecie 1000 kcal/ dzień przeskok z rozmiaru 36 na 50 Ja bym za to nobla dał!!! Karane to powinno być pisanie takich pierdół. P.S. Wydaje mi się że ta dieta to 1000 Kcal na godzinę
a o efekcie JO JO słyszałeś ????schudniesz 15 kg ale jak zaczniesz coś więcej jeść niż sałata to może zdarzyć się ,że przytyjesz 30 kg albo gdy się poddasz i masz pecha to tak jak ja spokojnie przytyjesz 40 kg ...i mimo starań nikt nie będzie w stanie Ci pomóc ani endokrynolog ani pani doktor dietetyki ( tak tak jest ktoś taki)
RE:dyskryminacja w sklepach CARRY (utworzono 2. 6. 2010) autor: olisadebe
No i bardzo dobrze. Grubi ludzie - idźcie być grubi gdzieś inndziej!
RE:dyskryminacja w sklepach CARRY (utworzono 25. 5. 2010) autor: Ula
a może po prostu zacząć się ubierać w sklepach "DUŻE ROZMIARY"? nie wymagajcie, żeby producent robił z każdego ciucha 48/50, bo mu się to nie sprzeda, gdyż osoby bardzo otyłe są u nas (chwała Bogu) mniejszością. Całe szczęście jeszcze nie jesteśmy Ameryką.
a może już się ubieram w sklepach "DUŻE ROZMIARY " ....z mojego punktu widzenia CHWAŁA BOGU że społeczeństwo ( młodzież )tyje i producent walcząc o klienta będzie musiał się przestawić na szycie ciuchów 48/50....kolorowych ,modnych....
RE:dyskryminacja w sklepach CARRY (utworzono 14. 5. 2010) autor: borewicz
odchudzajcie się .w czym problem
RE:dyskryminacja w sklepach CARRY (utworzono 14. 5. 2010) autor: zocha
znam problem....może tak zrobić po amerykańsku pikietę bo bojkot to ten sklep raczej nam zrobił pozdro.
RE:dyskryminacja w sklepach CARRY (utworzono 12. 7. 2010) autor: Rena
Wy, ktorzy tak krytykujecie wstydzcie sie. popatrzcie dookola siebie czy aby w rodzinie nie ma grubych osobi czy tak ich oceniacie?
Akcja promocyjna "Kurczę Ceny" w Polomarkecie !!
Chcesz kupić aparat ? Sprawdz ceny w sklepach internetowych!
Szukasz telefonu komórkowego? Porównaj oferty sklepów!
Notebooki w atrakcyjnej cenie! Zobacz!
Promocje, gazetki w Tesco, Jysk, Mix Electronics, Media Markt, Real

Konkursy !!