Szukaj Grześka !!! promocja, konkurs, losowanie

Szukaj Grześka !!! promocja, konkurs, losowanie (utworzono 12.5.2010) autor: Grześki

Nowa promocja Szukajgrześka.pl polega na możliwości znalezienia specjalnego pomarańczowego wafla w standardowym opakowaniu, wtedy nagroda jest gwarantowana.Oprócz tego istnieje możliwość wysyłania smsów które biorą udział w losowaniu.

RE:Szukaj Grześka !!! promocja, konkurs, losowanie (utworzono 8. 6. 2010) autor: goblin

Ja się wkręciłem w quizy na facebooku, bo oprócz tych smsów i generalnie poszukiwań pomarańczowego wafla jest jeszcze możliwośc zgarnięcia kartonu wafli przez facebooka - a warunkiem jest prawidłowe odgadnięcie pytań quizowych

RE:Szukaj Grześka !!! promocja, konkurs, losowanie (utworzono 29. 7. 2010) autor: krulik

Ja tez w fotoquiz gram, trudne ale jak się popyta trochę znajomych to idzie sie do przodu więc spoko :)

RE:Szukaj Grześka !!! promocja, konkurs, losowanie (utworzono 27. 5. 2010) autor: krzysiek

Grześki mają teraz promocje i trzeba szukać pomarańczowego albo wysyłać sms-y. polecam zagrać bo jest co wygrać. na facebooku warto się wbić na ich profil bo maja fajna foto zagadkę

RE:Szukaj Grześka !!! promocja, konkurs, losowanie (utworzono 27. 5. 2010) autor: krzysiek

Grześki mają teraz promocje i trzeba szukać pomarańczowego albo wysyłać sms-y. polecam zagrać bo jest co wygrać. na facebooku warto się wbić na ich profil bo maja fajna foto zagadkę

RE:Szukaj Grześka !!! promocja, konkurs, losowanie (utworzono 13. 5. 2010) autor: konrad

www.szukajgrzeska.pl ? o to chodzi? no to tak już sms poszedł, chyba że nowa jakaś promocja

RE:Szukaj Grześka !!! promocja, konkurs, losowanie (utworzono 23. 7. 2010) autor: Manna

Moja koleżanka wygrała ps3 , nie trafiła w ipoda ale w sumie wyszło na droższy prezencik, pewnie sprzeda i kupi ipoda hehe

RE:Szukaj Grześka !!! promocja, konkurs, losowanie (utworzono 14. 7. 2010) autor: Natka

Mi to się najbardziej podoba chyba właśnie ten fotoquiz, no i może tetris jak się zrobi cały rząd pomarańczowych to przyspiesza więc robi się potem ciekawie. A fotoquiz dość trudny, no i sporo tych zagadek się zrobiło, a na quizach faktycznie można zgarnąć karton grześków, sporo ludzi już startuje więc, teraz bardziej stawiają na poprawne odpowiedzi, jak znacie to macie coś na tej zasadzie, ale trzeba kombinować

RE:Szukaj Grześka !!! promocja, konkurs, losowanie (utworzono 6. 6. 2010) autor: nieznany

moze by lepiej sms-a z pomocą dla zwierzątek albo inne takie ?

RE:Szukaj Grześka !!! promocja, konkurs, losowanie (utworzono 18. 5. 2010) autor: Gerwazy

Zbierasz chyba 2 wafle, albo jeden nie wiem do końca, trzeba sprawdzić, wysyłasz smsa z kodem i tyle. a poza tym jak znajdziesz pomarańczowego wafla to masz gwarantowaną nagrodę, oprócz tego masz jakieś gierki itp, na funklubie facebooka można np karton grześków wygrać za dodanie zdjęcia, więc łatwiej i bardziej tak wprost do użytkownika wszystko się odbywa

RE:Szukaj Grześka !!! promocja, konkurs, losowanie (utworzono 29. 7. 2010) autor: friderik

ja też jestem fanem na facebooku szukaj grześka, karton grześków za wcale nie trudne konkursy quizy

RE:Szukaj Grześka !!! promocja, konkurs, losowanie (utworzono 18. 6. 2010) autor: Jadzik

Jak dla mnie spoko, bo w sumie i tak kupuję od czasu do czasu grześki wiec moze się trafi. Ale fajniejszy jest ten konkursik z fanklubu :) fotoquiz też fajny pomysł, no generalnie się postarali :):)

RE:Szukaj Grześka !!! promocja, konkurs, losowanie (utworzono 6. 6. 2010) autor: nieznany

.....no suuuuuper słabe

RE:Szukaj Grześka !!! promocja, konkurs, losowanie (utworzono 16. 6. 2010) autor: Majsterrek

a mi akurat się to podoba! która firma rozdaje za darmo swoje produkty i to tak często? i można trochę dreszczyku emocji złapać gdy czeka się na wyniki :):) na facebooku można coś wygrać w sumie duże prawdopodobieństwo

RE:Szukaj Grześka !!! promocja, konkurs, losowanie (utworzono 29. 7. 2010) autor: Mania

Grześki są i tak smaczne, więc i tak ludzie to kupują po co w ogóle jakaś reklama, ja widzę co chwila puste pudełka z grześkami, ale może to i przez tą promocję

RE:Szukaj Grześka !!! promocja, konkurs, losowanie (utworzono 10. 6. 2010) autor: Malik

na ich profilu na facebooku może sobie zagrać w różne gierki . ja np: gram w taki quiz gdzie trzeba zgadnąć co jest na fotce.. Spoko. Ale ipoda to mogłbym wygrać w grześkach

RE:Szukaj Grześka !!! promocja, konkurs, losowanie (utworzono 17. 6. 2010) autor: magdziunia

Hurrra wygrałam ipoda. Ludzie kupujcie wafle i wysyłajcie smsy. naprawdę warto ja 5 smsów wysłałam i wygrałam ipoda. super sprawa i pyszne grześki

RE:Szukaj Grześka !!! promocja, konkurs, losowanie (utworzono 12. 7. 2010) autor: martinus

Nice. Widzę że w tej promocji można fajne nagrody wygrać. zaraz pójdę do sklepu to sobie kupię grześka

RE:Szukaj Grześka !!! promocja, konkurs, losowanie (utworzono 20. 7. 2010) autor: muszalik

Rewelacja!!!!!!!!!!!! szukam pomarańczowego ale jak na razie to nic nie znalazłem. może kolejny kupiony bedzie wygrany?????????

Reklama
Wiadomości handlowe

ReklamaAkcja promocyjna "Kurczę Ceny" w Polomarkecie !!

ReklamaKonkursy !!

Reklama Chcesz kupić aparat ? Sprawdz ceny w sklepach internetowych!

Reklama Szukasz telefonu komórkowego? Porównaj oferty sklepów!

Reklama Notebooki w atrakcyjnej cenie! Zobacz!

Reklama
Gorące oferty 0 zł
  • Biedronka
  • Media Markt
  • Rossmann
  • Tesco
  • Real
  • Auchan
  • Carrefour
  • Intermarche
  • Makro
  • Netto