Nagrywarka DVD Contel DVR-200
Nagrywarka DVD Contel DVR-200 (utworzono 15.2.2010) autor: jacek
kupiłem to ustrojstwo. Instrukcja osługi fatalnie napisana, z błędami, w podrozdziałach odnosi się do rozdziałów których niema. Tekstem sugeruje że meni jest w języku polskim - to NIEPRAWDA. Brakuje opcji kasowania filmów z płyt RW. Długość nagrania przy przyzwoitej jakości 2 godz., przy dobrej 1 godz. jestem zawiedziony. Nikomu nie polecam.
RE:Nagrywarka DVD Contel DVR-200 (utworzono 7. 6. 2010) autor: kk
A ja jestem zadowolony. Za 216 zł i robi to co powinna. Trzeba trochę cierpliwości, a że menu po angielsku .. języków trzeba się uczyć.
RE:Nagrywarka DVD Contel DVR-200 (utworzono 28. 4. 2010) autor: ania
Jak się zachowuje ten cud techniki? Daje się coś jeszcze nagrać? Będę wdzięczna za odpowiedź,bo sama mam problemy z czytaniem i kończeniem płyt.Poza tym zacinają się niektóre nagrania.
RE:Nagrywarka DVD Contel DVR-200 (utworzono 4. 3. 2010) autor: rozczarowany
Wczoraj o godz.16:35 stałem się szczęśliwym posiadaczem nagrywarki dvd Contel dvr200 (300pln), o godzinie 19:34 nagrywarka wróciła do sklepu. Totalna klapa , ON/OFF,ON/OFF,ON/OFF - brak jakiejkolwiek oznak życia . - jestem na nie
RE:Nagrywarka DVD Contel DVR-200 (utworzono 28. 4. 2010) autor: anna
Jak udało się oddać to ? Ja walczę z tą nagrywarką i marketem,ale nic nie daje się zrobić.Nagrywa jak chce i kiedy chce,a płyt mam już cały stos,których nie czyta.Powód za każdym razem jest inny,więc nic nie mogę wskórać!!!
Konkurs !!
Wygraj biżuterię na Walentynki !!
Chcesz kupić aparat ? Sprawdz ceny w sklepach internetowych!
Szukasz telefonu komórkowego? Porównaj oferty sklepów!
Notebooki w atrakcyjnej cenie! Zobacz!
Tani sprzęt RTV? Porównaj ceny i wybierz najlepszy!
Promocje, gazetki w Tesco, Jysk, Mix Electronics, Media Markt, Real