GAZETKI TESCO WPROWADZAJĄ W BŁĄD
GAZETKI TESCO WPROWADZAJĄ W BŁĄD (utworzono 15.12.2009) autor: niezadowolony klient TESCO
Po raz kolejny okazuje się że towar reklamowany w gazetkach Tesco jest niedostepny w sklepie. Zachecony informacja w ostatniej gazetce, o ramkach cyfrowych w cenie 99.99 udalem sie dzisiaj do sklepu Tesco, gdzie otrzymalem informacje ze takich ramek nie bylo, nie ma i nie bedzie. Na moje pytanie, dlaczego w takim razie Tesco zapelnia swoimi gazetkami moja skrzynke pocztowa, oferujac w nich cos, czego nie moga mi sprzedac, zostalem odeslany do centrali. Jednym slowem, probuje sie klienta nabic w butelke, wprowadza sie go w blad i proponuje atrakcyjny towar w dobrej cenie tylko po to, zeby sciagnac klienta do sklepu, po czym powiedziec mu, ze co prawda ramek nie ma i nie bedzie, ale np. jajka sa w dobrej cenie. Coz, nie od dzisiaj wiadomo ze sklepy stosuja rozne techniki, aby skusic klientow do zakupow, ale akurat wspomniany przezemnie sposob wydaje mi sie byc niskich lotów. I jeszcze jedno, gdzie sa ekolodzy, przeciez te tony gazetek z towarem ktorego nie ma to chyba nie jest zbyt ekologiczna dzialalnosc.
RE:GAZETKI TESCO WPROWADZAJĄ W BŁĄD (utworzono 15. 3. 2010) autor: nieznany
TESCO nagminie stosuje ten chwyt.Często robie zakupy w TESCO ponieważ mieszkam niemal w sąsiedztwie tego marketu i moge stwierdzic, że w każdej gazetce są takie oferty, ktore nie pokrywają się ze stanem faktycznym.Podobnie jest z cenami; inna cena na półce a inną nabija kasjerka w kasie.Ja sprawdzam każy zakup dokładnie i często mam korygowanie cen w "biurze obsługi klienta" - oczywiście na moją korzyść, po uprzednim zwróceniu odpowiedniej uwagi Pani obsługującej kasę.Pozdrawiam.
RE:GAZETKI TESCO WPROWADZAJĄ W BŁĄD (utworzono 9. 2. 2010) autor: jan
ma pan calkowita racje ja rowniez mam takie tego typu doswiadczenia z Tesko.i nie chodzi bynajmniej o jeden produkt.Mysle ze jest to chwyt przyciagniecia wogole do sklepu klienta a czy jest czy nie ma reklamowanego produktu to juz jest mniej wazne.wazne ze przyszedl a jak juz jest to napewno cos kupi.
RE:GAZETKI TESCO WPROWADZAJĄ W BŁĄD (utworzono 17. 3. 2010) autor: thoronore
To jest normalna praktyka koncernów. Ja pracowałem dla jednego z operatorów komórkowych i to, co reklamowali nigdy nie było na sprzedaż, w tym samym czasie, tzn było ale w śladowych ilościach.
Konkurs !!
Wygraj biżuterię na Walentynki !!
Chcesz kupić aparat ? Sprawdz ceny w sklepach internetowych!
Szukasz telefonu komórkowego? Porównaj oferty sklepów!
Notebooki w atrakcyjnej cenie! Zobacz!
Tani sprzęt RTV? Porównaj ceny i wybierz najlepszy!
Promocje, gazetki w Tesco, Jysk, Mix Electronics, Media Markt, Real