Kabina SALAMANCA z hydromasażem, z brodzikiem

Kabina SALAMANCA z hydromasażem, z brodzikiem (utworzono 18.6.2009) autor: qonquest

Ta kabina to szajs jakich mało!!! Kupiłem i jestem zawiedziony!!!

RE:Kabina SALAMANCA z hydromasażem, z brodzikiem (utworzono 3. 7. 2009) autor: ja

ale dlaczego? mam zamiar taką kupić ale się waham. co z nią jest nie tak?

RE:Kabina SALAMANCA z hydromasażem, z brodzikiem (utworzono 14. 2. 2010) autor: ela

Ja mam tą kabinę i jestem z niej zadowolona tylko trzeba robić inaczej niż w instrukcji

RE:Kabina SALAMANCA z hydromasażem, z brodzikiem (utworzono 3. 8. 2009) autor: KAŚKA

tEŻ JESTEM ZAINTERESOWANA TĄ KABINĄ. jEŻELI MOŻNA WIEDZIEĆ CO Z NIĄ NIE TAK TO PROSZĘ O ODPOWIEDZ

RE:Kabina SALAMANCA z hydromasażem, z brodzikiem (utworzono 3. 9. 2009) autor: mario 3274

badziew.szpary po dokręceniu profili,zaciski na węże plastik,mimo że ją uszczelniłem wszędzie to i tak woda kapie z tyłu po brodziku zobaczę może druga tuba silikonu pomoże bo po jednej to i tak jeszcze kapie.ładnie wygląda,ale to coś nie jest do patrzenia a do kąpania.

RE:Kabina SALAMANCA z hydromasażem, z brodzikiem (utworzono 28. 10. 2009) autor: kaśka

Zakupiłam tą kabine i teraz ją składam ale brakuje w niej zadaszenia i zabudowy do brodzika. Czy ktoś miał podobny problem? Jeśli tak to czy ktos dostał brakujące elementy? Proszę o szybką odpowiedz

RE:Kabina SALAMANCA z hydromasażem, z brodzikiem (utworzono 17. 3. 2010) autor: Pablo

Zakupiłem w Praktikerze. Uszkodzona była obudowa brodzika - po złożeniu reklamacji dystrybutor przysłał nam dwie nowe. Po dwóch dniach eksploatacji uszkodzeniu uległ wąż od słuchawki prysznicowej - po wymianie na polski jest OK. Faktycznie, przy montażu trzeba użyć sporo silikonu do uszczelnienia ale chińskie kabiny "tak mają" - coś za coś. Trochę nerwów straciliśmy ale mam nadzieje, ze teraz już będzie wszystko działać jak należy.

RE:Kabina SALAMANCA z hydromasażem, z brodzikiem (utworzono 8. 2. 2010) autor: tomi

A nie widziały gały co brały? A na serio, to przy zakupie mogłaś sprawdzić czy wszystko ok. Zwykle bywa tak, że kupi się towar, a po kilku miesiącach leżenia w kącie okazuje się ze czegoś brakuje. Pomyśl trochę

RE:Kabina SALAMANCA z hydromasażem, z brodzikiem (utworzono 1. 1. 2010) autor: daniel

Witam, ja też zakupiłem tą kabinę, i faktycznie bubel jakich mało, mi tez brakowało jednego prętu do nóżki brodzika ale ją dokupiłem na własną rękę, nie było też uchwytu (chyba na ręcznik) w środku kabiny, to reklamowałem ale jeszcze nie mam odpowiedzi, poza tym kabina mimo uszczelnienia silikonem nadal cieknie, ogólnie jestem b. niezadowolony, wygląda ładnie ale funkcjonalność żadna, zastanawiam się nad reklamacją całej kabiny ale nie wiem czy to coś da, czy ktoś już kiedyś reklamował kabinę prysznicową?

RE:Kabina SALAMANCA z hydromasażem, z brodzikiem (utworzono 8. 2. 2010) autor: tomi

Reklamować możesz, ale czy to coś da tego nie wiem. Zbankrutowała firma która sprowadzała te kabiny i teraz jest problem. Serwisuje je firma z Wrocka, a w Wawie jest gość który też takie serwisuje. Chyba p Tomek, super gość, miły, konkretny, rzeczowy. Mam gdzieś nr tel do niego. Co do przecieków, to zgłoś się do tego co ci montował kabinę. Poprostu spiepszył robotę. A kabinka jest Ok.

RE:Kabina SALAMANCA z hydromasażem, z brodzikiem (utworzono 11. 3. 2010) autor: Łukasz

witam kupiłem Tą kabinę po jej złożeniu okazało się że uchwyt od słuchawki natrysku jest skoszony i to spowodowało skruszenie szyby więc szukam jakiegoś kontaktu do kogoś kto pomorze mi załtwic jedna z szyb bo mi się stłukła w nieprzyjemnych okolicznościach będę wdzięczny Pozdrawiam

Reklama
Wiadomości handlowe

ReklamaKonkurs !!

Wygraj biżuterię na Walentynki !!

Reklama Chcesz kupić aparat ? Sprawdz ceny w sklepach internetowych!

Reklama Szukasz telefonu komórkowego? Porównaj oferty sklepów!

Reklama Notebooki w atrakcyjnej cenie! Zobacz!

Reklama Tani sprzęt RTV? Porównaj ceny i wybierz najlepszy!

Reklama
  • Biedronka
  • Media Markt
  • Tesco
  • Rossmann
  • Real
  • Auchan
  • Carrefour
  • Makro
  • Intermarche
  • E.Leclerc
  • Alma Market